Meestal betekent deze melding dat MS Internet Explorer niet goed geïnstalleerd is: herstel de installatie, omdat Tyre het nodig heeft. Tyre gebruikt een ingebouwde versie van MS Internet Explorer.
Deze melding kan ook betekenen dat de Adobe Flash player niet goed geïnstalleerd is voor MS Internet Explorer. Misschien is de Flash player geïnstalleerd voor een andere browser. In dat geval: maak van MS Internet Explorer (tijdelijk) de standaardbrowser en installeer Adobe Flash player (opnieuw).

Heeft dat niet het gewenste resultaat dan Ms Internet Exploter resetten: