We hebben grote plannen om Tyre ook beschikbaar te maken voor andere platforms dan Windows. Maar we zijn een klein bedrijfje, en daarom zal het wel de nodige tijd kosten om dat voor elkaar te krijgen.
Voor dit moment kun je overwegen om een Windows emulator te installeren (zoals bijv. het gratis verkrijgbare WINE). Dat installeert een Windows omgeving op de computer, zodat in die omgeving Tyre te gebruiken is.