De videobestanden op de USB-stick zijn beveiligd. Daardoor is het niet mogelijk om ze rechtstreeks te openen met uw standaardprogramma voor video’s.
Om de instructievideo te bekijken:
- Zorg ervoor dat Microsoft Windows Media Player geïnstalleerd is op uw computer. (Onze videospeler gebruikt een aantal functies daarvan.)
- Op de meeste computers is die al standaard aanwezig. Zo niet, dan kan die hier gedownload worden om te installeren: Windows Media Player. Let op dat u de goede versie voor uw computer selecteert.
- Open het hoofdmenu van de Tyre USB-stick via ‘Run’.
- Open de instructievideo vanuit het hoofdmenu:

Knop voor Tyre Video